Ett dygn på båten

Oj vad det stormade på vägen från Helsingfors till Travemunde. Nästan hela resan hade vi dessutom sjågången bakifrån, så det fick hela båten att gungna extra mycket.

Ingen av hundarna verkade bry sig något mera nämnvärt. De låg mest och sov hela tiden. Jag antar att hundar har den förmågan att då det är ett litet utrymme och ingenting att göra så kopplar de helt enkelt bara av sin hjärna och ligger och sover. Fast emellanåt blev det lite myspys, och Niila var hur lycklig som helst när han fick vara uppe i sängen. Det får han inte göra hemma 🙂

Det var lite småintressant och se om Nasti skulle skita på båten, för han är lite pryd vad gäller stället han vill skita på. Vad som helst duger inte, speciellt inte ett helt slätt underlag. Och det tog runt 24 timmar innan det kom ett lass – med möda och besvär då han gick och snyrpade på nästan över alla ställen jag föreslog. Niila däremot har ingen större skam i kroppen, kan sket mitt på däck så fort han kom ut på däck.

Det var en hel del hundar med på båten, vilket jag inte insåg i början då jag lät våra två springa en stund utan koppel. Tur att ingen av de 2 argsina rottweilerna som var med på båten dök upp på däck just då.

Annonser
Det här inlägget postades i Resa till Spanien och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s