Hundkärra

Vi var för ett par dagar sen i Fuengirola och besökte El Corte Ingles. Det är ett shoppingställe som ganska långt motsvarar vårt Stockmann. Vi var där för att leta efter ben åt hundarna, för det är verkligt svårt att här nere hitta tuggben. Vi tänkte att El Corte säkert har. Men icke.

Men besöket var inte helt i onödan, för jag fick se något som jag aldrig trodde att jag skulle få se. De hade till salu, för just under 100€ en kärra, vagn, shoppingbag, eller vad man nu skall kalla det, för hundar.

Och det här begriper jag absolut inte. Hundar har skapats med ett par flere ben än vi människor och man skulle då anta och utgå från att de gillar att promenera. Så varför skall man då lägga sina hundar i en vagn när man är ut och gå? Vem är det som köper de här? Och varför? Är det inte bättre att ta lilla Fifi ut på promenad så den gör av med all sin extra energi och efter det är en lugnare Fifi?

Månne det är äldre pensionärer som projicerar sina egna krämpor på lilla Fifi?

Nå, jag vet inte vilka alla storlekar de finns på de här kärrorna, men ingen av våra hundar skulle nu rymmas i den här i alla fall. Och fast de skulle rymmas så känns det lite dumt att gå miste om egen motion och erbjuda hundarna deras motionsstunder.

Annonser
Det här inlägget postades i Roligheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s