Senvintergymnastik

Killarna är helt vilda av att vara tillbaka i Finland då det ännu finns snö kvar. Mindre vild är jag över saken, men jag får väl glädjas över att hillarna är glada. Killarna brukar ha sin ”hepuli” – som vi kallar det – en gång på förmiddagen och en gång innan de går och lägga sig på kvällen. Det är full fart i about 5 minuter, men lika snabbt som det börjar tar det slut, så man får vara snabb med kameran. Jag rykte åt mig mig kameran och tog bilder för allt vad den var värd utan att titta på inställningarna. Kvaliteten blev inte den bästa..

På första bilden tycker jag det ser ut som om Niila tittar på mig och säger ”Titta husse, Nasti är dum med mig”. Men sen ger han nog tillbaka. Jag antar att om vi människor skulle vara lika gymnastiska då vi har roligt så skulle vi inte ha några som helst problem med övervikt i det här landet.

När man fångar killarnas lek på bild så ser det ibland ganska så våldsamt ut. Det är förvånande att de faktiskt inte gör varandra illa. Men jag antar att de har super kontroll över sina käkar och tänder.

Då de leker så brukar övertaget välla fram och tillbaka, ibland låter Nasti sig vara i underläge, ibland låter Niila sig vara i underläge.

Här skulle det gälla att inte landa på fel ställe…

I den här leken är alla fula tricks tillåtna.

Fast till slut så är kraften slut och då är det bara att ta en tupplur i varandras närhet.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundarnas samlevnad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s