Kaninförstånd

Rubriken är till viss del missvisande. Det handlar om harar. Man harförstånd låter så konstigt. Så därför fick rubriken bli kaninförstånd. Här vi bor finns det mängder med harar. De har mer eller mindre invaderat området detta år eftersom våra 2 cityrävar lär ska ha dött under vintern. Hur någon kan veta det vet inte jag. Men det känns sannolikt, för så här mycket kaniner har vi aldrig sett.

Nå, det här med kaniner stör mig egentligen inte för det mesta. Men när jag är på promenad med hundarna så är det nog ett störmoment. Nasti har insett att då man har kopplet på sig så är det ingen vits att börja fara efter kaninerna. Eller ens försöka fara efter dem. Så han har slutat dra. Han är nog intresserad, och går framåt lite fortare, men det är ungefär det. Annat är det med Niila. Han blir helt vansinnig när han ser en kanin. Han drar helt sanslöst, skäller, hoppar, piper. You name it, han försöker med allt. Och han försöker som attan fara efter dem. Och det brukar ta sjukt i den arm som håller i kopplt. Det knycker rejält när han försöker sätta efter dem. Mamma min lyckades han dra omkull en gång. Så ivrig är han.

Så Niila har verkligen inte något kaninförstånd. Undrar hur länge det tar för honom att lista ut att då man har koppel på så är det ingen vits att ens försöka fara efter dem?

Annonser
Det här inlägget postades i Niila. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s