3 lappisar och en baby

Det börjar nog vara en tid sedan, men det är så mycket på gång att jag inte alltid hinner blogga när saker händer. Vilma var på besök, vilket var lite småspännande till en början då det är snart säkert 1 år sedan Nasti och Vilma träffade varandra, och Niila känner nog inte Vilma egentligen alls.

Men det visade sig vara no hätä. De kom bra överens. Ett par gånger blev det lite gruff, när Vilma försökte äta ur Nastis matkopp. Vilket i sig var intressant, för Nasti brukar inte bli så sur om Niila är på besök. Och sen en andra gång då någon försökte ta någons tuggben. Vet inte riktigt vem och vad, men Vilma och Nasti rök ihop. Vilket nu i sig inte är så himla överraskande, båda två har ganska eldigt temperament 🙂 Men förutom de två insidenterna så var det idel lugn. Eller lugn och lugn. Niila och Vilma for omkring som galningar.

Och så rymdes tilla tösen med på ett hörn hon också. Lapphundar är kända för att vara barnkära, så det var sann glädje att se hur alla 4 fick rum på en och samma matta. Mjukisdjuren vandrade från mun till hand till mun, svårt att följa med var djuret var emellanåt 🙂

DSC_0233 DSC_0246 DSC_0258

Annonser
Det här inlägget postades i Hundarnas samlevnad, Roligheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s